Ciorba de peste

de AnyCostescu in Ciorbe, 9 Iul 2014 | 41402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • o felie telina
  • 1 catel usturoi
  • putin ulei pt calit
  • 300 g peste (eu am avut Novac)
  • patrunjel
  • sare,piper
  • otet pt acrit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Legumele se curata si se toaca dupa preferinta.

Se pun la calit pentru circa 5 minute la foc mic.

Intr-o oala de 2 litri punem legumele si completam cu apa.

Lasam sa fiarba 10 minute dupa care adaugam pestele taiat cubulete si mai lasam sa fiarba 10 minute..nu mai mult pentru ca pestele se va marunti.

La sfarsit dam gust ciorbei cu sare si piper si oprim focul.

Punem patrunjelul tocat marunt.

Cand se serveste se pune otet dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

10.07.2014, 12:41

Savuroasă!

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:06

multumesc pentru aprecieri

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:08

lia nici eu nu am mancat de mult varianta asta care am facut-o acum imi place la nebunie
daca esti iubitoare de usturoi la sfarsit pune un catel de usturoi zdrobit va iesi o minunatie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu stiuca